Ett hållbart företag för en hållbar närmiljö

Våra värderingar
-Hållbarhet
-Trygghet
-Kvalitet

Vår Historia

Ett nytt företag med förnyelse som ledord

Jag som startat AstraSol har länge önskat att få bli en mer uppenbar del av den stora energi- och klimatomställning som pågår såväl globalt som lokalt här i vår region. I Januari 2023 lämnade jag en tjugoårig karriär inom stålbranschen för att helhjärtat kunna satsa på förnyelsebar energi för Gävleborg. In i den nya branschen tar jag med mig mina erfarenheter från krävande och ambitiösa kunder, genuint kvalitetsarbete, vetenskaplig metodik och fokus på säkerhet i alla steg av processen.


Vår Vision​

Vi ställer om Gävleborg

Att verka i och för sin hemregion är en stor del av AstraSol’s vison. I en bransch som delvis fått ett skamfilat rykte för sitt kortsiktiga tänk och där många aktörer hoppat in utan att riktigt ta kvalitet, hållbarhet och säkerhet på alvar, vill vi att AstraSol ska bli en självklar partner i omställningen av Gävleborg.

Hållbarhet

Hållbarhet

Ett företag som inte bara bidrar med ren energi, men som i sig själv är hållbart. Säkerhet och arbetsmiljö för de anställda liksom fokus på lokal hållbarhet i Gävleregionen.

trygghet

Trygghet

Ett företag som alltid skapar trygghet hos sina kunder. Trygghet att löften hålls, att bemötandet är vänligt och omtänksamt och att vi aldrig sätter det egna vinstintresset före våra kunders bästa.

kvalitet

Kvalitet

Ett företag som aldrig slarvar, som bygger på kompetens och engagemang, högsta tillgängliga kvalitet i val av material, utrustning och genomförande.Möt vårt montageteam

Solceller Skutskär

Ove Lindgren

Certifierad Solcellsmontör
Bakgrund: Mångårig erfarenhet av solcellsmontage i flera företag och 30 års erfarenhet från bygg, snickeri och takläggning

Solceller skutskär

Oscar Andersson

Certifierad Solcellsmontör
Bakgrund: Monterar solceller mellan tentor och plugg som sistaårsstudent till Automationsingenjör.

solceller skutskär

Magnus Andersson

Solcellsmontör
Bakgrund: Utbildad Solcellsmontör på AstraSol. 30 årig karriär som snickare som bestämt sig för att gå in i en spännande och växande bransch.


Vill du vara med och ställa om Gävleborg ?

Gör slag i saken och låt oss titta på dina förutsättningar för en helt ny solcellsanläggning. Vi tar hand om hela processen och du får glädjen av att sänka dina elkostnader, öka ditt oberoende och bli en del av omställningen till ett fossilfritt Gävleborg